Inchecken

12 / juli

Uitchecken

14 / juli

Volwassenen

Welkom in de Chalet HuttenGelegen achter het restaurant "Le Chalet Suisse" op de hoogten van Spa (3km) bent u dicht bij mooie wandelingen, ontspanning in de Spa (2km), een partijtje golf (500m), of het beroemde circuit van Spa-Francorchamps ... "Viva la dolce Vita"

Les Refuges du Chalet, Glamping, chalets, ongebruikelijke accommodatie in Sart-Lez-Spa"Les Refuges du Chalet" presenteert zijn accommodatie

Diensten en faciliteitenToegang voor gehandicapten

Gratis Wifi

Prive parkeerplaats

Honden niet toegelaten

In de buurtLes Refuges du Chalet beveelt zijn favoriete adressen aan ... in de omgeving van JALHAYActiviteit in de buurt van Jalhay, 2CV tour, Les refuges du Chalet.

Road Vintage ErvaringWij verhuren oldtimers om de streek van Spa, Jalhay, de Hoge Venen, Waimes, Stavelot, Malmédy, Francorchamps, Coo, La Gleize,... te ontdekken. Het vertrekpunt is ideaal gelegen op de hoogten van Spa, vlakbij de snelweg en de grote hotels. U kunt ook overal in Wallonië, Vlaanderen, Luxemburg en Champagne teambuildingactiviteiten organiseren in een 2CV!
Thermen van Spa, bij de Chalet hutten, Jalhey, België.

Thermale baden van SpaEen uniek etablissement dat openstaat voor de natuur, op de top van een heuvel op slechts 2 minuten van de Refuges du Chalet.
De abdij van Stavelot, activiteit in de buurt van de Chalet Refuges, België.

Abdij van StavelotKom en ontdek de abdij van Stavelot en haar site, die deel uitmaakt van het uitzonderlijke erfgoed van Wallonië.

Ontdek ook...L'âme en Dinette, kruidenierswinkel, België.

De ziel in de eethoekL'Âme en Dinette: een concept geboren uit duizend ideeën

Mijn deelname aan een inmaakcursus was de trigger. De wens om een tentakel te maken in het Zwitserse Chalet knaagde al maanden aan me...

Logo le chalet Suisse restaurant, Balmoral, België

De Zwitserse ChaletEen groene tussenstop in de zomer, een warm toevluchtsoord in de winter, het Chalet Suisse is gelegen in Balmoral, op de hoogten van Spa. Een gezellig familierestaurant, de ideale plek om een goede tijd door te brengen met familie, vrienden of zelfs koppels